PATIËNTEN INFORMATIE


Informatie voor patiënten

 

Wij willen graag mededelen dat Uw gezondheid 24/7 onze zorg is. U bent van harte welkom, Lamin Health Center is altijd open.

Je gezondheid is de belangrijkste waarde in het leven, dus bezoek Lamin Health Center als U zich niet goed voelt. Voel U vrij om de artsen te raadplegen of maak gebruik van een van onze klinieken. Met de juiste diagnoses, professionele gezondheidszorg en kwalitatieve medicijnen staan wij klaar om U van dienst te zijn!

 

E-Health: elektronisch patiënten system

Lamin Health Center heeft een digitaal elektronisch patiënten system waar we de patiënten informatie in opslaan. Elke patiënt krijgt een uniek klanten nummer, en met elk bezoek krijgt U een bezoeknummer met een registratiekaart (zie foto hieronder). Met dit nummer kunnen we makkelijk de gegevens van voorgaande bezoeken weer ophalen, wat het werk van de dokters wat makkelijker maakt. Alle informatie wordt veilig en confidentieel opgeslagen op ons lokale netwerk - niks wordt online gezet. Wij respecteren de privacy van onze patiënten!

 

Bezoekuren

We begrijpen dat het een stressvolle tijd is wanneer een geliefde ziek is. Als U iemand bij LHC wilt bezoeken, zijn onze bezoektijden van 7:00-8:00 en van 16:00-18:00.

Kliniek Wanneer
Consultatie gesprek 24/7
Fertiliteit Vrijdag middag
Diabetes & Hypertensie Woensdag ochtend
Gynaecoloog Woensdag middag
Zwangerschaps-begeleiding Donderdag ochtend
Kraamkliniek, Moeder-en-kind zorg Maandag middag & Donderdag middag
Scanning (echografie) Zaterdag ochtend
Malnutritie Vrijdag ochtend
Tandarts Maandag middag & Vrijdag middag

Onze klinieken:

Consultatie / OPD

Consultatie gesprekken worden gehouden in één van de drie consultatiekamers. Als U regelmatig bij de dokter komt, kunnen condities en aandoeningen vroeg worden gedetecteerd. Dit geeft U de beste kans om de juiste behandeling te krijgen, zonder complicaties. Als U medicatie nodig hebt, is dit verkrijgbaar in onze apotheek.

Ons medisch personeel is 24/7 beschikbaar.

 

Fertiliteit

Wij helpen koppels, en soms individuen, die een kinderwens hebben, maar om medische redenen dit niet via het natuurlijke verloop kunnen bereiken. De fertiliteit kliniek kan een aantal diagnostische tests en soms zeer geavanceerde medische behandelingen doen om concepties en zwangerschappen waar te maken. 

Deze kliniek is open elke vrijdag middag.

 

Diabetes & Hypertension (hoge bloeddruk)

Als U diabetes of hypertensie hebt kunt U bij deze kliniek terecht. Hier kan je bloedsuiker en/of bloeddruk onder controle gehouden worden. Lees hier meer over wat diabetes en hypertensie is. 

Deze kliniek is open elke woensdag ochtend.

 

Gynaecoloog

Deze kliniek is gespecialiseerd op problemen met vrouwelijke geslachtsorganen, het beheren van zwangerschappen en keizersneeën.

Deze kliniek is open - bezoek op afspraak.

 

Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding zorgt ervoor dat U een gezonde zwangerschap heeft. Het bevat informatie over diensten en ondersteuning om de juiste keuzes voor U te maken. Lees hier meer over wat U kunt verwachten van zwangerschapsbegeleiding.

Deze kliniek is open elke donderdag ochtend.

 

Kraamkliniek, Moeder-en-kind zorg

Kraamzorg is de zorg die wordt gegeven aan de moeder en haar pasgeboren baby voor de eerste zes weken na de geboorte. Bij LHC werken we met drie verschillende afspraken waarbij onze zorgverleners zowel de moeder als de baby controleren. Lees hier meer over wat U kunt verwachten van kraamzorg.

We zijn trots om aan te kondigen dat elke nieuwe moeder bij LHC een “Blije Doos” ontvangt voor haar pasgeboren baby om een goede start van het leven te bieden. Deze doos bevat o.a. babykleertjes en andere benodigdheden.

Deze kliniek is open elke maandag middag en donderdag middag.

Scanning (echografie)

Scanning (echografie) wordt uitgevoerd op zwangere vrouwen om afwijkingen en complicaties vroeg te ontdekken.

Scanning (echografie) wordt gedaan elke zaterdag ochtend.

 

Malnutritie

We hebben een speciale kliniek voor malnutritie geopend. Lees hier meer over malnutritie en wat dit is.

Deze kliniek is open elke vrijdag ochtend.

 

Wondzorg

Wondverzorging is het deskundig en professioneel creëren van een optimale conditie waarin een wond kan genezen. Er zijn verschillende soorten wonden, van klein tot zeer complex. Deze hebben verschillende oorzaken en behandelmethoden, die elk specifieke zorg vereisen. Lees hier meer over de belangrijkheid van wondzorg.

U bent altijd welkom voor professionele verbandzorg.

 

Tandarts

Regelmatig bezoek aan de tandarts is belangrijk om de gezondheid van uw tanden en tandvlees te behouden. Goede mondzorg is van belang voor uw algeheel lichamelijk welbevinden. Tijdens een tandheelkundige controle zal onze tandarts uw gebit controleren op eventuele problemen. Van vullen tot trekken maar ook kan onze tandarts uw tanden reinigen om eventuele tandplak en tandsteen te verwijderen en kan uw tanden polijsten.

De tandartskliniek is open elke maandag middag en vrijdag middag.

 

Circumcisie

Wij bieden de mogelijkheid van circumcisie.

Neem contact op met de administratie of met ons medisch team als U geïnteresseerd bent in circumcisie voor uw zoon.

 

Ambulance

Als wij om wat voor reden dan ook onze patiënten in ons ziekenhuis niet kunnen helpen, bieden we vervoershulp naar een alternatief ziekenhuis.