SPONSORS


Op een praktische manier helpen: sponsor ons!

 

Bij Lamin Health Center bieden we de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen met een waarde van GMD 2.500.

Wilt u een Gambiaan met gegarandeerde zorg steunen? Maak dan €50,- over op onze Nederlandse bankrekening: NL91 ABNA 0113373104 ten name van Stichting Humanitaire Hulp Gambia. Vermeld in de omschrijving: Ticketkaart LHC, de naam en het telefoonnummer van de Gambiaan die je op deze manier kwalitatieve zorg gunt.

Deze persoon heeft toegang tot alle noodzakelijke medische zorg (consultatie, laboratorium, medicatie, opname, bevalling, tandarts, etc) totdat het saldo op is.

 

We werken met NGO's samen, we leunen op vrijwilligers en stagiaires en we hebben de "Vrienden van Lamin Health Center" hard nodig. Soms treffen we mensen of groepen mensen die wel willen helpen, maar niet binnen één van die categorieën vallen. Vandaar dat we ook ruimte geven aan sponsors.

 

Maar ook het sturen van medische goederen is superfijn en zeer welkom! Een wensenlijstje: Bloeddrukmeters, handschoenen (steriel/onsteriel/huishoud), gazen (steriel/onsteriel), celstofmatjes, navelklemmen, verblijfscatheters, infuusnaalden, hechtmateriaal, medicatie, saturatiemeters, (baby)kleding, weegschalen, lakens, handdoeken enz.

 

We merken en kunnen ons goed voorstellen dat het fijn is om zo praktisch mogelijk te helpen. We hebben onze wensen, jij hebt jouw ideeën. Laten we in gesprek gaan en kijken wat voor mooie dingen daaruit kunnen komen. Omdat wij een ANBI-status (Algmeen Nut Beogende Instellingen) hebben, hoeft u geen schenkings- en successierecht te betalen. Dit betekent dat het hele bedrag van uw donatie ten goede komt aan de patiënten van Lamin Health Center. 

Nieuwe bananendozen binnen vol hulpmiddelen betekent heel goed nieuws voor ons en onze patiënten

Hiernaast lees je een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen het LHC en een groep sponsors. Samen hebben we een lab opgezet!